en Casament, espai

Tots els nuvis volen recordar el dia del seu matrimoni amb un gran somriure. Encara que no existeixen manuals per un casament perfecte, la meta és que els nuvis i els seus éssers estimats celebrin l’amor d’una forma divertida, emocionant, i per què no ?, original! Si volen donar-li un toc diferent a la cerimònia i a la festa, compartirem amb vosaltres algunes idees perquè tots la passin de luxe.

1.Arribada triomfal
Sorprenguin a tots els convidats arribant a la festa a bord d’un transport diferent. Què els sembla una moto, una furgoneta vintage o un camió? Són opcions genials per cridar l’atenció.

2. Racó de fotos divertides
Imaginin el genial que seria recopilar fotos divertides dels nuvis al costat dels convidats i col·locar-les totes en un racó. Serà un regal divertit per a tots els seus éssers estimats!

3. Lletres amb llums
Els detalls poden marcar la diferència i donar una impressió sorprenent, fins i tot sense necessitar de molt pressupost. Si volen donar-li un toc rústic a la decoració de les seves noces sense que deixi de ser cool, poden armar o enviar a elaborar les lletres inicials dels noms dels nuvis en format gegant amb fusta reciclada, i col·locar-li llums per fer-la brillar. ¡Quedarà fantàstic!

4. Food Trucks
Ha arribat l’hora de dinar! Una opció fabulosa i actual és canviar el tradicional banquet per unes camionetes amb diferents opcions per consumir. Serà un original còctel a l’aire lliure!

5. Videobooth o Photobooth
Ideal per registrar els millors moments! Pots contractar un equip professional que instal un videobooth o Photobooth en el teu saló de festes o jardí perquè tots es portin un enginyós record de la celebració.

6. Xous diferents
En els casaments és comú comptar amb un DJ, música en viu o tots dos, però també hi ha altres opcions d’entreteniment! Què els sembla la idea de contractar un artista urbà, un mag, un malabarista, ballarins, un pallasso o un caricaturista? Tot depèn dels seus gustos!

7. Figures personalitzades per al pastís
Hi figures prefabricades dels nuvis, però és molt millor que aquestes imatges puguin reflectir el que són en veritat. Fins i tot, si ho desitgen, aquestes figures poden representar els seus gustos o professions. ¡Feu-ho diferent!

8. Karaoke
Res més alliberador que una sessió de karaoke. Diviértanse i deixin que els seus convidats treguin l’estrella que porten dins mentre canten per a tothom.

9. Calçats còmodes per als convidats
Després de ballar intensament, canviar les sabates i les sandàlies de taló alt per unes sabatilles o xancles serà gloriós. Sorprèn als teus convidats amb aquest regal perquè segueixin gaudint còmodes!

10. Quadre d’empremtes
Recordes els llibres de signatures? Doncs aquest suggeriment és molt més actual i divertida. Fes que els teus convidats deixin les seves petjades en color sobre un quadre que tingui una figura que es pugui omplir. Pot ser dins d’un cor, en les branques d’un arbre, dins d’un núvol o de les muntanyes, etc.


Què us semblen aquestes idees originals per al casament? Recordin que les opcions són tan infinites com la seva capacitat per imaginar. A divertir-se!

PUBLICACIONS RECENTS