en Boda, Casament, espai

Quan els nuvis decideixen fer els preparatius per al casament una de les primeres coses en què pensen és: “a qui convidarem?”. Així, és inevitable que després vulguin fer una invitació bonica i original que sigui de l’agrado dels seus éssers estimats. Les targetes solen estar inspirades en la temporada, però també hi ha models clàssics que no passen de moda mai. Si encara no tenen idea de com volen que siguin les seves, a continuació els donarem alguns tips per triar l’estil més adequat d’acord al que desitgin i segons les tendències de l’any que ve.

Quin és el millor disseny d’invitació per al casament?

Molts detalls de l’organització del casament es realitzen a partir de les estacions de l’any: l’elecció de la decoració, el vestit de la núvia, el vestit de el nuvi, el lloc de la celebració i fins al disseny de la invitació, tema sobre el qual volem parlar avui.
Si es pregunten què té a veure tot l’assumpte de l’clima, es tracta que els colors i els seus tons serveixin com a guia per fer o escollir el disseny perfecte. És per per això que els recomanem tenir clar què és el que volen reflectir en la invitació. Si comencen responent aquestes preguntes, podran agilitzar tota la resta.
Si, per exemple, van decidir que es casaran després que passi l’hivern, poden inspirar-se en els tons més primaverals. Perquè tinguin una idea, han de saber que el color cúrcuma és molt distingit per la seva calidesa, el corall viu és delicat, semblant a el rosa i el famós princesa blau és molt elegant. Per l’hivern, els tons més freds són benvinguts.

Recordin, a més, que és important escollir un estil que vagi més d’acord al seu gust i que els faci sentir còmodes, ja que els colors escollits per la invitació haurien de ser els mateixos de la decoració de l’espai.

Quines seran les tendències per a l’any 2020?

Així com tots els anys hi ha tendències musicals, de moda i cuina, també n’hi ha per a les noces, i això inclou les invitacions. S’estima que els estils favorits per al 2020 estaran carregats d’imatges i colors vius, això vol dir que li poden treure molt profit a aquesta temàtica. Aquí els deixem tres propostes perquè s’inspirin:

Foto en parella: ¿Què els sembla usar una foto de vostès en les invitacions? Truquin a un bon fotògraf i triïn una imatge bonica que reflecteixi la seva personalitat i el seu amor. En aquest tipus de targetes, la foto sol estar situada a la part superior de el disseny i ocupa gran part de la invitació, mentre que a la part inferior s’agrega tota la informació. Això és només una idea per distribuir els elements, ¡a al final vostès trien!

Dissenys minimalistes: diuen que menys és més, i nosaltres ho creiem. L’estil minimalista és com el color negre, mai passa de moda! I fins i tot per al 2020 serà la tendència per als vestits de núvies. Per què no aplicar el mateix per a les targetes d’invitació? Aquest tipus de dissenys, encara que siguin senzills, solen ser elegants, subtils i mostren informació molt precisa.

Oliveres i flors: Les oliveres i les flors són un clàssic en els casaments des de sempre, i representen, entre altres coses, la victòria, la riquesa i la pau. A més, les flors, per ser un element tan romàntic, mai falten en els casaments. Per què no fer servir aquest recurs a les invitacions? ¡Podrien jugar amb el disseny de les flors que farà servir la núvia en el ram o en la decoració, per exemple!
En fi, aquests són només alguns estils d’invitacions enmig d’un univers infinit de possibilitats. Quina d’aquestes opcions prefereixen?

PUBLICACIONS RECENTS