en Boda

Diuen que som les històries que ens expliquem. Això és el que aconsegueixen les fotografies: narrar a través d’imatges un moment que va ser. Quan dues persones decideixen unir-se en matrimoni desitgen que els records de la seva aliança durin per sempre. Per col·leccionar grates memòries cal triar un bon fotògraf. En aquest article et direm com aconseguir-ho.

Què defineix a un bon fotògraf de noces?

Un fotògraf de noces, a més de saber manejar els principis bàsics d’il·luminació, enquadrament, velocitat d’obturació, obertura de diafragma, ISO, etc., ha de tenir una sensibilitat especial que li permeti captar amb delicadesa els millors moments abans, durant i després del casament.

Si en revisar els treballs de diversos fotògrafs de noces teu cor s’emociona gràcies al seu bon treball, apunta els seus noms en una llista. Després comprova els següents passos que et recomanarem, i al final tria al que s’adapti millor al que busques. ¿Vam començar a explorar? Acompanya’ns!

Tria al millor fotògraf per la teva boda amb aquestes 5 claus

1. Tingues clar l’estil que vols:
El primer pas posa les bases de la teva futura elecció. Conversa amb la teva parella, defineixin junts què volen reflectir en les seves fotos de noces i quin és l’estil que volen mostrar. A partir d’aquí, el teu llista interminable de fotògrafs s’anirà reduint fins a trobar aquells que realment guardin consonància amb l’estil que busques.

2. Examina el seu treball:
Un bon fotògraf ha de tenir disponible un portafoli online per exhibir les seves imatges. Mira més enllà de les primeres cinc fotos, observa el seu estil, la seva il·luminació, el seu enquadrament, la seva delicadesa, llegeix la manera en què s’expressa sobre la seva tasca, avalua com explica les seves històries. Tots aquests detalls valen!

3. Coneix el seu pressupost i disponibilitat:
Una vegada que tinguis una llista, tria als teus favorits i contacta’ls per conèixer els seus honoraris i saber si estan lliures per a la data del teu casament. Pregunta què inclouen els seus serveis, si cobra per hora o per sessió, en quin format entrega les fotos … I, sobretot, recorda que un bon fotògraf cobra el que mereix pel que sap fer.

4. Demana o troba referències:
El millor d’aquesta era digital és que gràcies a les seves xarxes socials o pàgina web pots conèixer quines són les impressions de la gent sobre el seu treball. Més enllà dels likes, llegeix els comentaris, veu el feedback de les parelles amb les que ha treballat, indaga si hi ha comentaris negatius i per què.

5. Fes-li cas al teu cor
Quan tries la persona responsable de documentar la teva boda també estàs segellant un compromís de per vida. Assegura’t que en veure el treball del fotògraf o fotògrafa teu cor parli per tu i que digui: “ha de ser ell o ella”. Tot això, és clar, tenint en compte els consells previs. ¡Combina raó i cor!

Recorda que el fotògraf ideal és el que més s’adapti als teus gustos, requeriments i anhels. Un últim consell per a tu: no ho deixis per a última hora!
Ja vas escollir el teu ?, tens algun dubte?

PUBLICACIONS RECENTS
Flores ideales para usar en tu boda