en espai

El ball dels nuvis és un dels moments més esperats i emocionants per als assistents a un casament i, per descomptat, per als nuvis. Aquest instant en què la música comença a sonar i els nuvis s’apropen per ballar la seva primera peça com a marit i dona sol ser molt emotiu i romàntic … Però també pot ser divertit! Si en comptes de plor volen treure somriures o gestos de sorpresa als seus éssers estimats, tenim algunes recomanacions per fer d’aquest primer ball un moment molt original. ¿Es animen?

Com sorprendre a tots amb un ball inigualable en el casament?

És molt comú que la cançó dels nuvis sigui realment representativa en la seva relació: la primera cançó que es van dedicar, la qual tots dos estimaven quan es van conèixer o una que narri la seva història d’amor.
No obstant això, cada vegada són més les parelles que s’animen a fer-ho diferent. Si volen atrevir-se, però alhora mantenir un toc tradicional, poden triar com a primera peça una cançó romàntica i un segon tema per donar una sorpresa als convidats. A continuació, els compartim algunes idees:

 1. Bollywood
  Sona esbojarrat, sí, però també molt divertit! Aquest tipus de dansa que veiem en part de la indústria cinematogràfica de l’Índia és genial, perquè fusiona un estil tradicional amb un més contemporani i cridaner. Per tractar-se d’un estil de ball grupal, pots triar una coreografia senzilla en la que incloguis a alguns membres de la família o de l’seguici. I que no se’ls oblidin els bells vestuaris pintorescs que els caracteritzen … Tots quedaran encantats!
   
 2. Mix de cançons
  Aquesta idea és fantàstica per dues raons: poden triar diverses de les seves cançons favorites i, a més, podran generar sorpresa entre els convidats cada vegada que canviïn de ritme. Poden jugar com vulguin! Si ho desitgen, poden passar d’una balada a un flamenc, un tango o un rock & roll, tot depèn de l’gust dels nuvis!
    
 3. Recrear la coreografia d’una pel·lícula
  Hi ha milers de pel·lícules amb escenes musicals inoblidables. Es animarien imitar la coreografia de Vaselina, Hairspray, Mamma Mia, o Dirty Dancing? Aquesta és una opció encantadora i divertida sense deixar de ser romàntica.

4. Ball sorpresa per al nuvi o la núvia
Això s’ha fet cada vegada més comú, però segueix sent genial. Després de la dansa tradicional, més d’un nuvi ha sorprès a la núvia amb una coreografia en grup especial per a la núvia, i viceversa. Una opció fantàstica és que tant la núvia com el nuvi preparin les seves coreografies sorpreses i que el dia de la festa s’assabentin del que havien estat preparant l’un per l’altre.

Les opcions per preparar un ball original són infinites! Per a això, només han d’usar el seu enginy, la seva creativitat i, per descomptat les seves ganes de passar-la bé. Encara que sigui un esforç extra que s’uneix a la resta de les obligacions pròpies dels preparatius del casament, és un bell detall que mai no oblidaran. ¡Procureu que algú documenti en vídeo i fotos aquest divertit moment!

PUBLICACIONS RECENTS