en Boda, espai

“Alguna cosa vella, alguna cosa nova, alguna cosa prestada, alguna cosa blava”, així diu l’antiga tradició que descriu els objectes que una núvia ha de tenir durant el seu casament per atreure la bona sort, la fertilitat i la prosperitat. Aquest és un encantador ritual amb el qual podràs tenir una mica de diversió si ho incorpores al teu casament. Aquí et deixem una sèrie d’idees que poden funcionar per a tu!

Tips per incloure alguna cosa blau i força vell a la teva boda
El color blau representa amor, puresa i fidelitat, tres qualitats claus per a un matrimoni sòlid, per això és tan important que estigui a la teva boda. No importa quina sigui la paleta de colors que hagis decidit utilitzar, sempre pots afegir un toc blavós. Una opció és brodar una mica de blau en el vestit i que el nuvi usi una corbata del mateix color.

També pots incloure-ho en el ram de flors oa les dames d’honor. Elles podrien vestir-se de blau i representar aquest “alguna cosa blau” de la núvia. Un pla súper divertit que segur els encantarà!

Quan es parla de “força vell” representa la continuïtat en el temps. Les parelles solen fer servir aquesta tradició com una oportunitat per vestir una joia o peça que pertanyi a un parent major. Sovint, els pares de la núvia li regalen una relíquia familiar abans de la cerimònia.

D’altra banda, si vols destacar, pots convertir-te en tot un icona de la moda usant un accessori vintage.

Per què portar alguna cosa nova i una mica prestat a la cerimònia?

Alguna cosa nova significa optimisme per al futur. Estàs a punt d’entrar en un capítol desconegut de la teva vida al costat de la teva parella, una nova experiència, un nou destí, un nou rumb … Per això heu d’iniciar la teus passos amb la millor disposició.

No et preocupis en buscar “alguna cosa nova” a tot arreu, realment pot ser qualsevol cosa, inclòs el vestit de núvia, vel, joies, les sabates … Sempre hi haurà algun element nou, així que no et preocupis! En referir-nos a “alguna cosa prestat”, hauria de ser un objecte d’un amic o parent feliçment casat, per assegurar-te que una mica de la seva bona sort es quedi amb tu.

Aquest costum representa la comunitat d’amics i familiars, que t’envolta i que t’acompanyarà en la nova vida que estàs a punt de començar. Pots demanar prestat gairebé qualsevol cosa, però creiem que és bastant especial quan prens els objectes pertanyents als teus avis. En general, són l’exemple més bonic d’amor veritable.

Utilitza les flors del jardí d’un membre de la família i incloure-les en el ram també pot ser una bona idea bonica. Potser puguis fer-ho amb flors de diversos jardins, així el ram serà realment especial.

Per finalitzar, el més important és que tinguis sempre present que malgrat totes aquestes tradicions, l’amor que senten un per l’altre serà el que els farà romandre en el temps.

PUBLICACIONS RECENTS
temporada-ideal-para-tu-bodaponerme-en-forma-antes-de-la-boda