en Boda, Casament

Els mesos previs al dia del casament solen ser estressants. Hi ha un munt de tasques per fer: crear la llista de convidats sense que ningú important quedi per fora, complir amb la dieta perquè et vegis de luxe quan arribi el dia, escollir el lloc ideal per a la cerimònia, enviar les invitacions a temps, aconseguir el fotògraf, el maquillatge, el pentinat, el menjar i un milió de coses més. Tota aquesta ansietat que sents disminuir amb ioga. Et explicarem com!

Per què fer ioga?

Com bé saps, quan parlem de ioga ens referim a una pràctica mil·lenària nascuda a l’Índia que combina l’exercici físic a través d’asanes (postures) i el control de la respiració amb la finalitat d’obtenir un equilibri físic, mental i espiritual.

Fer ioga en qualsevol moment en la teva vida t’ajudarà a estar en el moment present, realitzar les teves activitats amb calma i gaudir al màxim cada etapa. És de gran ajuda especialment en aquells moments en què estàs sotmès sota molta pressió com els dies previs al casament, per exemple.

relajate para tu boda

Coneix els beneficis de practicar ioga

· Viuràs cada dia amb més calma mentre planifiques

El primer que fem en néixer és inhalar i l’últim, abans de morir, és exhalar. Queda clar, doncs, que la respiració és realment important. Una pràctica constant de ioga et permetrà millorar-la, el que donarà estabilitat al teu sistema nerviós, farà que baixi el teu ritme cardíac i que els teus músculs reposin. Tot això t’ajudarà a prendre decisions amb ment freda i a portar amb serenitat la planificació del teu casament. I si el practiquen en parella seria ideal!

· Tonificaràs tot el teu cos abans d’usar el vestit o vestit

Donada la dificultat de certes postures i tota la força i equilibri que has d’emprar per realitzar-les, fer ioga és perfecte per tonificar el teu cos. En poc temps veuràs els teus braços definits i sentiràs com comencen a endurir-els músculs del teu abdomen i cames. Tots es sorprendran de com et veuràs!

· Aliviarás les tensions causades per l’estrès prenupcial

L’estar preocupat perquè absolutament tot surti bé el dia del teu casament genera moltíssim estrès. Aquest es va acumulant amb el pas del temps i acaba manifestant-se amb forts dolors al cos, sobretot a la zona de les espatlles, coll i esquena.

La pràctica constant de ioga i els seus diferents postures t’ajudarà a alliberar totes les tensions del teu cos. Sentiràs millora a l’instant. A més, els seus ensenyaments alleujaran les tensions mentals també.

· Mantindràs o augmentaràs la teva energia

Durant la planificació d’un casament els nuvis han de ocupar-se de moltes coses de forma paral·lela, el que fa que s’esgotin amb moltíssima facilitat. És important que prenguis uns minuts en què puguis relaxar-te, estirar cadascuna de les articulacions teu cos, ser conscient de la teva respiració i estar en el moment present. Això t’ajudarà a descansar, recuperar la teva energia i estar llest per seguir amb tots els preparatius d’aquest gran dia.

· Milloraràs la teva flexibilitat

Els diferents exercicis i postures del ioga t’ajudaran a millorar la teva flexibilitat d’una manera increïble. Un cos flexible i una columna en bon estat són signes de bona salut. Veuràs l’evolució des de les primeres setmanes. Una habilitat que pots anar millorant mesos abans del teu casament i que serà ideal per a tu i la teva parella, ja que també els ajudarà a ser més saludables, actius i flexibles fins i tot mentalment.

Què estàs esperant? A inscriure en ioga ja! I si la teva parella s’anima, molt millor!

PUBLICACIONS RECENTS
Entrada de boda con pampaarroz-boda