en Boda, Casament, espai

Quan s’acosta el casament als nuvis els assalten un munt de dubtes. Quin serà el vestit o vestit ideal ?, aquesta serà la locació indicada per a la celebració ?, com triem les flors ?, què hem de fer perquè tots gaudeixin del menjar ?, etcètera. En aquesta oportunitat els ajudarem a resoldre les interrogants sobre el banquet. Segueix llegint i aclareix aquests dubtes!

1. Com triar el menú del banquet?

Encara que es tracti d’una llista petita o gran de convidats, és segur que hi haurà gustos o necessitats variades. Repassin la llista i preguntin-, per exemple: alguna persona és vegetariana, pacient celíac o intolerant a la lactosa? Segurament la resposta serà afirmativa. Procureu, doncs, que en l’elecció del banquet hagi opcions per a tots; Així ningú es quedarà sense menjar i gaudir!

2. Com saber la quantitat de menjar indicada?

Això dependrà no només de la quantitat de convidats, sinó també de l’hora de la celebració. Per exemple, en un esmorzar-dinar s’estima que cada persona consumeix uns 12 mossos que poden ser de torrades, fruites, waffles, pans, etc. Es calcula que en els banquets que es realitzen en hores de dinar sol servir més menjar que en el sopar. A més, es preveu que els homes mengen més que les dones.

3. Quant de temps ha de durar el banquet?

L’hora del dinar és una de les més esperades pels convidats, ho sabem. No obstant això, és important estipular un temps adequat per al banquet. Aquesta trobada no hauria de durar més de 2 hores ni menys d’1 hora. Cal deixar temps per a la resta de la celebració!

4. Quin és el millor lloc per celebrar el banquet?

En primer lloc, és important que els nuvis se sentin còmodes. I no només això: el lloc a escollir ha de tenir prou espai per a albergar a la seva llista de convidats. Sense importar que es tracti d’un saló o un jardí, han d’escollir un lloc bonic i d’acord a les condicions climàtiques en què els seus amics i familiars es puguin desenvolupar amb tranquil·litat.

5. Com triar el millor servei de cuina?

Diuen que l’amor entra per la boca, però també pels ulls. Procura que el servei gastronòmic que triïs sigui de gran nivell, feta per veritables professionals. En Vila Bugatti sabem que els petits detalls decoratius creen una experiència que es gaudeix no només del paladar sinó amb tots els sentits, per això oferim serveis d’alta cuina.

6. Com aconseguir que els meus convidats estiguin a gust?

Durant les noces de delegar moltes tasques, per això cal assegurar-se deixar-les en bones mans. Quan es comuniquin amb els encarregats de rentar l’espai per al banquet no oblidin preguntar pels detalls dels seus serveis. Per exemple: ¿amb quants cambrers comptaran ?, com serviran el menjar i beguda ?, etc. Així podran garantizarar que els seus amics i familiars siguin ben atesos.

7. Quina és la decoració adequada per al lloc del banquet?

Quan organitzes el teu casament estàs explicant una història, i aquesta història ha de tenir coherència. És important que l’espai destinat per al banquet segueixi la mateixa línia decorativa que has triat per a la resta de la celebració. Mantingues l’estil en tot moment i explica una història fantàstica.

Tenen alguna altre dubte pel que fa a l’organització del banquet? Ens encantaria llegir-los i resoldre els seus dubtes.

PUBLICACIONS RECENTS
organizar-un-evento-empresarial-inolvidableEntrada de boda con pampa