en Boda, Casament, espai

“Taratatáaan … Taratatáaan!” El so de la marxa nupcial i la desfilada de la futura esposa cap al seu estimat és un dels moments més emocionants en un casament. És un instant en què les emocions i els nervis estan a flor de pell, gairebé tant com l’amor. El nuvi espera a l’altar amb emoció, la núvia camina plena de nervis, els convidats guarden en la seva memòria aquest sagrat moment en què la vida de dues està a punt de canviar per sempre. Sens dubte, és un instant especial Per això la decoració ha de rendir-li honor. Ja tens idea de com fer que el passadís de camí a l’altar llueixi bell? Aquí et donarem alguns consells!

Tips de decoració de passadís cap a l’altar

Molt es parla de l’vestit, de les flors, del restaurant … Però, per aconseguir que un casament sigui realment inoblidable, hi ha molts elements que no s’han de descuidar. Per això, en aquesta oportunitat compartim amb tu algunes recomanacions per aconseguir una decoració bonica al passadís cap a l’altar.

No han de faltar les flors

Primera regla! Les flors són sinònim d’amor, romanticisme, subtilesa, felicitat, per això són uns dels elements més importants en els casaments. La forma de col·locar-les depèn dels protagonistes de la cerimònia. Per exemple, els pètals de rosa formant un camí són preciosos, però, si és més còmode o subtil per a vostès, també poden col·locar les flors dins de gerros de vidre (o en ambdues parts) vorejant l’espai, un a cada fila de cadires per formar així el camí. Una altra opció és col·locar els rams en forma de bouquet amarrades a lateral de la cadira … Hi ha moltes formes d’incloure-les!

 1. Què els semblen uns llaços?
  Si són molt romàntics i no tenen por amagar poden optar per posar llaços a la vora de la cadira en direcció a el famós passadís. És un detall senzill, valent i no passa de moda.
   
 2. Seleccioneu una catifa al seu gust
  Especialment en les cerimònies en les esglésies i, fins i tot, en celebracions a l’aire lliure, les catifes són una bona opció per atreure les mirades cap al passadís, amb menys esforç i segurament amb més comoditat per caminar. Procura que l’elecció correspongui amb l’estil triat en la resta de la decoració.
  Altres detalls que has de saber …
  És important definir què tan ampli serà el passadís. Si es tracta d’un espai estret, les peces decoratives grans no són la millor opció. En canvi, si és una mica més ample, dóna lloc a jugar una mica més amb els detalls.
  Més enllà d’una ostentosa decoració, l’important és que sigui agradable per als nuvis i, sobretot, que sigui còmode!
  Han de comprendre que la decoració cap a l’altar en una església i en un casament civil a la platja o en una bonica casa no poden ser iguals, ¡cal adaptar-se a l’entorn!

Encara que els agradin moltíssimes idees, excedir-mai és bona opció, ja que el lloc es veurà sobrecarregat.

¿Llestos per caminar cap a l’altar?

PUBLICACIONS RECENTS