en Boda

El casament de la teva millor amiga és una ocasió molt especial. No és un matrimoni qualsevol, és un dia en què una de les teves germanes escollides decideix unir la seva vida legal i espiritualment amb un altre ésser. És l’inici d’una nova aventura per a ella, i tu vols ser-hi per acompanyar-la! Ja saps què regalar-li per a aquest moment inoblidable? Llegeix les següents opcions a veure si trobes inspiració!

Passos per trobar el regal perfecte

Moltes persones cometen un error gravíssim en comprar o preparar regals d’aniversari o casaments: trien el tipus d’obsequi que els agradaria rebre o simplement busquen el que està en tendència sense tenir en compte els gustos de qui rebrà el regal.

Si es tracta de la teva millor amiga tens una gran part del terreny guanyat, perquè ja la coneixes molt bé. Pensa en això: què li agrada ?, què vol i no té ?, què necessita ?, què li commou ?, què serà útil per a ella en aquest moment de la seva vida?

També és important que tu et preguntis: ¿quin és el meu pressupost ?, vull que el meu obsequi pugui ser gaudit abans, durant o després del casament ?, quant temps tinc per elaborar, comprar o preparar el regal? Totes aquestes respostes podrien donar-te algunes pistes per triar el regal més apropiat.

6 opcions fantàstiques per obsequiar a la núvia

1. Dia de spa: els preparatius del casament solen ser molt estressants, així que un dia per relaxar-se no vénen gens malament! Pots reservar una tarda per a ambdues en un spa. Una altra opció genial és regar-a la teva amiga un servei de manicura i pedicura abans del dia especial.

2. Bata de núvia: algunes núvies creuen que no la necessiten fins que arriba el dia. Una bata de personalitzada, sigui amb el seu nom brodat o amb la parava “núvia”, és ideal perquè es senti còmoda mentre es prepara. A més, és clau per evitar accidents amb el maquillatge.

3. Accessoris per a usar en les seves noces: què et semblaria regalar-li un tocat, una diadema o uns bonics pendents? Això sí, si poden triar-juntes, molt millor!

4. Caixa de records: si se’t donen bé les manualitats o simplement vols lliurar-li alguna cosa fet amb les teves pròpies mans, pots obsequiar-una caixa plena de record amb fotos, cartes o altres detalls bonics. No oblidarà l’important que és per a tu la seva amistat!

5. Estilista: el maquillatge i el pentinat són part dels complements més importants perquè la núvia llueixi impactant en el dia del seu casament. Què tal si decideixes contractar-a un professional que la faci lluir com una reina? T’ho agrairà un món!

6. Temps: aquest serà el regal més important i no és excloent dels que ja hem esmentat. La teva amiga està a punt de començar una nova vida, de manera que segurament necessitarà una mà amb l’organització, o potser només per tenir algú que l’escolti. Procura ser-hi per a ella sempre que puguis.

Quina d’aquestes opcions li queda millor al teu millor amiga? Esperem que trobis aquest regal perfecte per al seu casament!

PUBLICACIONS RECENTS
barbados-luna-de-mieltendencias-en-maquillaje-para-la-novia