en Boda, Casament, espai

Per fi ha arribat el moment que tant has esperat, et casaràs! Ara iniciaràs el procés d’organització i la planificació de tots els detalls i de les mil idees amb la qual has somiat durant molts anys.

El primer que has de decidir és el tipus de casament que vols i el lloc. Aquesta elecció és summament important, ja que el lloc ha de representar-vos com a parella, tenir la capacitat per a tots els convidats, i la data disponible. És important que, ja triat el lloc, procedeixis a reservar i garantir l’espai.

Si vols realitzar la recepció del teu casament en un ambient romàntic, únic i especial i t’imagines sentir la calor del sol o complaure’t amb la la llum de la lluna mentre dones el sí, un casament a l’aire lliure serà l’escenari ideal per gaudir al màxim el dia més especial de les vostres vides.

A Cabrera de Mar, Maresme, Donar el Sí al teu casament a Villa Bugatti serà una experiència inigualable. Villa Bugatti compta amb diversos salons i espais alternatius remodelats recentment i amb capacitat per a 500 persones. En el nostre Saló Hivernacle i en els nostres Jardins, on complir el somni de realitzar teu casament a l’aire lliure serà un espectacle tal com ho has imaginat.

Per què celebrar el teu casament a l’aire lliure?

Últimament una de les opcions preferides per a aquest gran moment és realitzar un casament a l’aire lliure. El seu auge es deu a les increïbles i originals idees que es poden desenvolupar en ella i els nombrosos avantatges que presenta per realitzar la cerimònia i la recepció. En un espai natural tot és més senzill, el vestit de la núvia, les sabates, les flors, la decoració, en definitiva, tota l’ambientació.

Per realitzar les noces a l’aire lliure, hem de plantejar-nos l’estat del clima per la data escollida. A Barcelona, ​​una excel·lent idea és fer el casament a l’estiu, ja que és una època molt agradable i els permet als convidats gaudir la calidesa, tant durant el dia com a la nit.

Quan trobem realitzar un casament a l’aire lliure, no se’ns ocorreria col·locar cap element que ens impedeixi rebre l’aire fresc de manera directa, però, com tot pot passar, és important tenir un pla B com a alternativa en el cas que propera al casament , el clima no sigui del tot favorable. Hem de tenir en la llista d’imprevistos, ús de carpes d’acord amb la decoració del casament. Hi ha carpes fins i tot que tenen el sostre color transparent que protegeixen del clima, però ens permeten mantenir l’harmonia amb la natura.

Sobre la decoració, tot dependrà de l’estil que hagis triat per al casament i l’espai que tens per desenvolupar les teves idees.

Per a casaments a l’aire lliure, un dels estils més usats és el vintage, inspirat en els anys 1930-1940. Aquest estil és clàssic i romàntic i en ell predominen els detalls en fusta, llaunes, vidre transparent o fins i tot de colors, pissarres, botons i pots donar-li els colors vius amb les diferents flors que utilitzis. Amb aquest estil també pots utilitzar mobles antics, maletes, bicicletes, rellotges de paret, peces antigues i adorns desgastats amb el temps.

També és molt comú en matrimonis a l’aire lliure utilitzar un estil rústic o campestre, en el qual la vegetació del lloc imperi al costat dels detalls en les tonalitats marrons, verds, grisos, vermelles i verdes. En aquest estil pots utilitzar troncs, barrils, o caixes de fusta i optar per fer els arranjaments de flors color blanc, flors silvestres i molt fullatge. Si, al contrari, t’agrada l’estil més romàntic per la teva boda, pots posar les estovalles en colors clars i realitzar els arranjaments en bases de vidre amb les flors del to que triïs.

Sense importar l’estil que hagis triat per a realitzar el teu casament a l’aire lliure al dia, no necessites molta il·luminació, ja que la llum del sol proveeix tot el necessari. Però, si has decidit realitzar teu casament a l’aire lliure en horari nocturn, hauràs de afegir a la llista d’elements decoratius, espelmes, llanternes i torxes. És important que tots els elements vagin d’acord amb l’estil del teu casament. Per exemple, si tries un casament estil vintage, pots posar les espelmes d’aquí a uns recipients o bases decorades amb teles i puntes.
Finalment, però no menys important, destaquem l’elecció del menú del teu casament. Has de tenir en compte el nombre de convidats i el programa que tindràs. El menú ha de tenir una varietat d’opcions perquè li pugui agradar a la majoria de les persones i quedin satisfets en qualitat i quantitat. Pots triar entre l’opció de menú platejat i col·locar un bufet. Amb l’opció de menú platejat l’oferta és més simple i el plat ve ja llest, preparat i decorat per oferir al convidat. Si, al contrari, optes per l’opció de menú bufet, aquesta et permetrà oferir més opcions i aprofitar aquest espai per a decorar una gran taula.

De la mateixa manera, és significatiu tenir diferents opcions de begudes, si heu elegit a l’aire lliure hi és un dia més calurós, una idea és preparar una barra de cocteles, sucs i begudes fredes que refresquen els invitats.

Definitivament, realitzeu la vostra proposta en un ambient a l’aire lliure, és una idea espectacular i autèntica de la que no us arrepentireu. A Villa Bugatti portem més de tres decades brindant el servei i l’experiència perquè  celebrar el vostre enllaç amb nosaltres sigui únic i especial.

PUBLICACIONS RECENTS
Flores ideales para usar en tu boda