en Boda, Casament

Si hi ha una tradició que roman en el temps és la de llançar arròs als nuvis. Encara que alguns han substituït l’arròs per pètals de flors o fins i tot confeti, no deixa de ser un moment únic. I com es tracta d’una cerimònia inoblidable, tot ha de ser especial; fins i tot el més tradicional. Utilitzar paper kraft li donarà un toc especial i emotiu a aquest gran moment per als nuvis. T’animes a fer-los?

El que cal saber sobre el paper kraft

Tal com ho indica el seu nom, kraft significa resistència en alemany, i és aquesta característica la que ho fa un dels preferits: resisteix als cops, a dobladuras, a maltractaments, etc.

En els seus inicis només es podia aconseguir en tons marrons. No obstant això, han estat tan estesos els seus usos que en l’actualitat n’hi ha de diferents models. Gairebé per a tots els gustos.

Entre les característiques del paper kraft, també conegut com a paper d’estrassa, trobem les següents:

Ve en textures diferents entre aquestes llises, rugoses, etc.
Posseeix àmplia varietat en colors i dissenys.
És 100% reciclable, així que el seu ús no afectarà el medi ambient.

Crea els teus propis cons de paper kraft per al teu casament

Aquí et mostrem un pas a pas senzill amb el qual aconseguiràs confeccionar uns cons únics per al dia del teu casament, amb el teu toc personal. Es poden utilitzar per a l’arròs, el confeti, els pètals de flors, fins i tot herbes aromàtiques o fins boletes de cotó. Mans a l’obra!

materials:
Paper kraft de la teva preferència.
grapadora
Cola de barra o de la teva preferència
regla
tisores
jute
Cinta doble fax
Etiquetes preferiblement adhesives que siguin allargades. Pots triar-segons els teus gustos: una frase, noms dels nuvis, inicials, la data de les noces, entre d’altres.

Pas a pas per crear els cons de paper kraft

Abans de començar a armar els cons de paper ja deus haver seleccionat la seva grandària. Per això el primer pas consisteix a retallar el paper kraft segons la grandària desitjada. Alguns recomanen que sigui 20 x 20 cm.

Després has enrotllar el paper mantenint l’extrem superior obert per tal de donar-li forma de con. Una recomanació perquè no s’obri és usant la cinta doble fax. S’ha de enganxar en un dels extrems inferiores.También s’aconsella grapar a la part inferior perquè no s’escapi el que desitgis col·locar dins.

Ja és a punt el con !, ara falta decorar-lo. Utilitza l’etiqueta adhesiva i col·loca-sota de l’obertura superior. La idea és que estigui visible. Per donar-li un toc diferent col·loca-uns llaços amb el jute de la teva preferència i adhiérelos amb unes gotes de cola o amb la pega de barra. Ubícalos a 3 o 4 centímetres de les etiquetes.

conos arroz papel kraft
Com veus, és bastant senzill fer els cons de paper kraft. Li donarà un estil original, emotiu i elegant al teu casament! T’animes?

PUBLICACIONS RECENTS
Hacer yoga antes de tu bodabarbados-luna-de-miel