en Casament, espai

El vestit, el vestit, la decoració, el menjar, l’espai i la música solen ser molt llarg en l’organització d’un casament. No obstant això, hi ha altres detalls importants que cal prendre en compte per tenir una celebració somiada; per exemple, ¡la ubicació dels convidats! Encara que pugui semblar un detall poc important, realment és vital! Doncs d’això depèn, en part, la comoditat dels convidats durant la festa o el banquet. Volem ajudar-te a crear records grats de el dia del teu casament, per això et donarem algunes recomanacions perquè pots organitzar les taules sense morir en l’intent.

10 consells per ubicar correctament als convidats

Primer el primer: tria als teus convidats amb temps. Una vegada que la llista estigui definida i les targetes hagin estat lliurades, assegurin-se de trucar per saber si les van rebre i, sobretot, si hi assistiran. Procureu que cada convidat tingui la seva invitació a l’almenys amb un mes i mig d’antelació. Això els estalviarà molta feina!

Assegurin que l’espai triat per a la realització de l’banquet o celebració és adequat per a la quantitat de persones que hi assistiran. ¡Comptar amb un espai agradable facilitarà l’organització! En Vila Bugatti comptem amb espais i jardins confortables adequats per rebre des de 100 fins a 1000 persones i pots conèixer aquí.

Escull el tipus de taules que desitja. És important tenir en compte que les de forma rodona faciliten la comunicació. No obstant això, les taules presidencials o rectangulars són bastant adequades per als nuvis, ja que els donarà facilitat per veure els seus convidats des del centre de el lloc.

En els casaments, se solen situar als familiars i cercles pròxims de el nuvi cap al costat esquerre de la taula dels nuvis, mentre que els éssers estimats de la núvia s’organitzen cap al costat dret de la seva taula.

Recorda que la família, els padrins i els membres de l’seguici han d’estar més a prop dels nuvis, i després se situa als amics i companys de treball.

No temes a crear categories. Per exemple: “amics d’ell”, “amics d’ella”, “companys d’ell”, “companys d’ella”. Això t’ajudarà a unir a persones amb major afinitat. Tot i que la idea és que tothom pugui interactuar, el millor serà generar un clima de confiança a el principi.

Reserva alguns espais per als convidats “sorpresa”. Recorda que hi ha persones que confirmen la seva assistència a última hora o que mai contesten per alguna raó però de la mateixa manera decideixen assistir-hi.

Evita reservar una taula per a nens petits, ja que no són tan fàcils de controlar en aquest tipus d’escenaris, per això l’ideal que estiguin al costat dels seus pares. No obstant això, si hi ha diversos adolescents que es coneixen, pots destinar un espai per a ells si ho desitja.

Porta les idees a el paper. Fes una espècie d’esbós que els ajudi a veure més clarament on estarà cadascun teus convidats. Et donarà tranquil·litat!

Repassant els passos anteriors, perfecciona l’esbós i arma un diagrama que mostri amb la major exactitud possible tots els punts comentats prèviament.

Finalment, gaudeix de el procés! Recorda que tots els que assisteixen al teu casament volen veure’t feliç i això els uneix per celebrar junts. Tens algun dubte comentaris? Contacta’ns!

PUBLICACIONS RECENTS