en Boda, Casament, espai

S’apropa el dia somiat! Ja vas pensar en tots els detalls? Una decoració original és un dels elements que deixaran als teus amics i familiars amb un gran somriure. Per ajudar-te en el procés, avui volem parlar-te d’una tendència que està revolucionant els casaments: la pampa. Pot utilitzar-se en el ram, el saló de festes, l’altar i molts altres espais. T’animes?

Què és la pampa?

La pampa, coneguda científicament com cortaderia selloana o més tradicionalment com herba de les pampes, és una planta originària del sud de Sud-amèrica, a la regió pampeana i en la Patagonia.

Aquesta herba es caracteritza per la seva gran mida (entre 1 i 3 metres d’altura), el seu ramificat de flors generalment blanques o grogues, vores afilades i aparença similar a una ploma gegant, raó per la qual és coneguda també com plomall o Plumerillo en diferents zones.

L’elegància que inspira i la versatilitat que té aquesta planta per adaptar-se a diferents espais i climes l’han convertit en aquest últim parell d’anys en una tendència fabulósa de decoració.

Per què dir-li “sí” a l’herba pampa a la teva boda

Tot i que les roses, cales, orquídies, peònies, tulipes i altres flors tradicionals per als casaments segueixen tenint un lloc important en la decoració, la tendència de la pampa pren cada vegada més auge.

Gràcies al seu aspecte exòtic i imponent que contrasta gratament amb la seva suau textura, són ideals per donar-li un toc elegant, romàntic i fora del comú a qualsevol casament.
Un altre interessant factor de les pampes és que les seves fulles poden prendre tonalitats molt variades i boniques. Entre els colors més comuns poden prendre tons grocs, roses, salmó, morats o blancs. Romàntic, no?

Formes de fer servir la pampa en la decoració a la teva boda

Hi ha diferents maneres de fer que l’herba de pampa es converteixi en la protagonista de la teva decoració. Entre elles …

En el ram: aquesta planta li donarà un toc més audaç al teu ram. Hi ha diferents maneres de fer-ho: pots fer servir un ram compost només per herba de pampa o combinar-lo amb altres flors del teu gust. Té cura que aquesta elecció vagi de la mà amb la decoració del lloc.

A l’altar: és cada vegada és més comú veure aquesta herba adornant els altars en diferents formes. Per exemple, t’imagines un arc de pampa darrere del mestre de cerimònies i els nuvis ?, o què tal si fan amb elles un bell mural? Fantàstic!

Al banquet: el banquet és el moment favorit de moltes persones en els casaments. Pots donar-li un bonic toc a aquesta trobada fent servir les pampes com adorn floral en els llums, centres de taules o cadires.

A la sala de festes: la pampa pot usar-se en diferents espais. Una bella idea és posar diversos tiges en gerros de vidre o de fusta per definir la ruta que va des de l’entrada del saló cap al lloc de la celebració.

Aquestes són diferents maneres d’usar la pampa a la teva boda, però amb la teva imaginació pots fer molt més amb aquesta planta tan versàtil. Li dones una oportunitat?

PUBLICACIONS RECENTS
Hacer yoga antes de tu boda