en Casament, espai

Contractar autobusos per als convidats a les noces està de moda. Però no es tracta d’una tendència sense sentit o d’una elecció per voler impressionar; es tracta, sobretot, de comoditat i tranquil·litat. Si encara no decideixes si has de sol·licitar o no un transport per a dur als teus convidats o no saps quin tipus d’acte triar per al seu trasllat, llavors acompanya’ns a veure els motius perquè un autobús podria ser el mitjà més adequat per a vostès.
¿Portar als teus convidats amb autobús? És clar que sí!
Serà que si o serà que no? Si vas arribar aquí perquè tens dubtes, nosaltres compartim amb tu quatre raons per les quals portar als teus convidats amb autobús és una idea més genial i pràctica del que creus.
 
És amigable amb el medi ambient

En temps en què els efectes de la contaminació protagonitzen els noticiaris, pots fer la teva aportació al planeta triant un autobús per als teus convidats. Escollir un tipus de transport que permeti traslladar als teus cercles pròxims a la cerimònia, l’església o la sala de festes en un transport amb gran capacitat ajuda a evitar la congestió del trànsit, a estalviar combustible i reduir la pol·lució. Després de tot, a més d’anar a celebrar, tots volem tenir un aire més fresc, no?
 

Dóna tranquil·litat als nuvis
En el dia del casament, els nuvis només hauran de dedicar a ser feliços, no a preocupar-se per detalls de logística! Imagina’t que, pocs minuts abans de les noces, t’escrigui teu oncle Antonio per dir-te que es va perdre en el camí i no sap com arribar. O que, potser, el taxi de la teva àvia Carme no va passar a buscar-la a temps i per això arribarà tard a la cerimònia. Res d’això passaria si tens un autobús especialment per a ells! Esbrina els detalls del servei amb temps i procura fer una llista detallada de les persones que ho requeriran.

És còmode per als convidats
A més de suposar un estalvi econòmic per als teus convidats que hagin de pagar per un taxi o per combustible, contractar el servei d’un autobús per a ells els ajudarà a arribar amb més facilitat i en el temps indicat a la festa i / o cerimònia. Facilitaràs el viatge d’anada i tornada a aquells cosins sense automòbil, a aquest tio que se sent cansat en manejar o a aquesta amiga que sempre ha de fugir de les festes com ventafocs. Serà un benefici enorme per tots!
 

Genera oportunitats de socialització
En un casament sempre hi haurà família i amics de la núvia i del nuvi que no es coneixen. Compartir transport pot ajudar-los a acostar-se una mica, conversar i començar a intercanviar idees abans d’arribar a la cerimònia. Si els teus convidats es coneixen i es porten bé entre ells es generarà un ambient encara més especial a durant la celebració.

Llest! Aquests són alguns dels motius ideals per contractar un autobús per als teus convidats el dia del casament. Quin agregaries tu?

PUBLICACIONS RECENTS