en Boda, Casament, notícies

Falten molt poc temps per al casament però les vacances d’estiu et van deixar amb uns quilets de més …. ¡Tranquil! El primer consell que volem compartir amb tu és que no et culpis. Lamentar no farà que tinguis el cos dels teus somnis per a aquesta data especial, però posar mans a l’obra serà el que t’ajudarà a sentir-te més confiada i, sobretot, saludable, per al dia de la cerimònia. Així que … acció!

6 consells pràctics per baixar els quilets que et va deixar l’estiu

Sabem que has escoltat mil vegades sobre la importància de mantenir una dieta saludable i practicar exercici periòdicament … I sí, és molt important! Però també ens vam inventar centenars d’excuses per no fer-ho. “No tinc temps”, “no tinc ganes”, millor dilluns que ve “. A continuació, podràs llegir alguns consells i tips pràctics per incloure a la teva rutina diària.

1 – Oblida’t de les dietes miraculoses:

Punt important! Si llegeixes que hi ha una dieta per perdre quinze quilos en una setmana, fuig! Generalment aquest tipus de dietes poden representar grans riscos per a la salut. Amb això perdràs una quantitat indeguda de massa muscular que podries recuperar molt fàcilment … O fins i tot podries engreixar més. Així que allunya’t d’aquests mètodes exprés només per voler entrar en un vestit!

2 – Hidrata’t:

Així com has de dir-li no a les dietes miraculoses o a saltar els àpats, has de dir-li sí a l’aigua. Procura prendre un mínim 1,5 o 2 litres de líquids al dia i aviat començaràs a veure els resultats. Si se t’oblida, fa servir una alarma o inclou alguna app en l’cel·lular que t’ajudi a recordar-ho.

3 – Planifica el menú setmanal:

L’organització és la clau. Una bona tècnica per evitar que mengis menjar ferralla, dolços en excés i altres plats no saludables és crear un menú tancat en el qual no hi hagi cabuda per a aliments alts en greixos o sucres.

4 – Exercita’t en les “hores mortes”:

Tots tenim certes hores del dia en què no hi ha molt a fer. Sigui que estiguis esperant que bulli l’aigua del cafè, que es descarregui aquesta pesada carpeta a l’ordinador, etc., pots fer servir aquests moments per posar-te en forma. Per exemple, podries fer 10 fons de braços a la pared.También podries recolzar l’esquena de la paret, obrir les cames a l’alçada de les espatlles i seure en una cadira imaginària mentre doblegues els genolls 90º. Comença amb 20 segons mentre la teva resistència va augmentant.

5 – Coneix el secret de l’aigua amb llimona:

Prendre en els matins got d’aigua tèbia amb una mica de llimona és el secret de moltes persones perquè ajuda a perdre pes, millora la digestió i, entre altres propietats, estimula el sistema immunològic. Perquè generi l’efecte desitjat ha de ser part de la teva rutina i no només aplicar aquest truc durant els cinc dies previs al casament. No obstant això, també has de tenir en compte que la quantitat de cítric ha de ser moderada, per la qual cosa no es recomana sobrepassar els 120 ml de suc de llimona que diluyas a l’aigua.

6 – Diverteix-te en el procés:

Hi ha moltes opcions que depenen del teu gust. Per exemple, ¿estimes ballar? Dedica’t uns minuts al dia per fer-ho a casa, fins i tot al costat de la teva parella. També pots anar al gimnàs i gaudir de classes de aerobics o de dansa. Serà divertit! Si ets amant d’estar a l’aire lliure, què tal si proves anar alguns dies a la feina en bici? Això t’ajudarà a cremar calories, a tonificar els músculs i a desestresarte!

És possible millorar els hàbits! L’important és ser constant, mantenir-se en moviment i recordar la meta de lluir còmodament un vestit de somni durant les noces. Si mantens aquestes rutines en passar del temps, el teu cos ho agrairà. T’animes?

PUBLICACIONS RECENTS
algo-azul para tu boda