en Casament, espai

Per un casament perfecte s’han de prendre decisions intel·ligents. No obstant això, no hi ha respostes correctes per a tothom. No hi ha un vestit de somni per a totes les dones, t’ha d’agradar a tu; no han creat un vestit ideal per a tots els homes, ha de agradar-li a ell; no hi ha una decoració perfecta per a cada casament; ha d’adaptar l’estil de la celebració i la temporada … Com veus, no hi ha res escrit i, entre aquests detalls, també depèn de vostès si volen organitzar un banquet tradicional o un còctel per als seus convidats. A continuació, et donarem detalls sobre cada elecció perquè prenguis la qual vagi més a l’estil de la teva celebració.

Pros i contres de fer festa tradicional a la teva boda

Comencem pel clàssic: el banquet. Aquesta és, potser, la forma més tradicional d’oferir el menú als convidats del teu casament. Durant aquest moment, els éssers estimats dels nuvis es reuneixen per degustar bon menjar i desitjar-li el millor als nuvis.

Un bon banquet farà sentir als convidats ben atesos, còmodes i a gust sempre que les persones siguin ubicades correctament i presos en compte en tot moment. A més, pot donar-los als nuvis la tranquil·litat de comptar amb un menú fix i de mesurar les quantitats gairebé exactes que seran repartides.

No obstant això, també hi ha contres, per exemple: la possibilitat que diversos dels teus convidats no puguin / vulguin menjar els platerets que van triar, que no es calculi correctament la quantitat de personal necessari per atendre les taules o que les persones siguin ubicades erròniament juntament a algú que no els simpatitzi.

Beneficis i riscos de triar un còctel

Amb el pas del temps, molts nuvis han escollit l’opció de fer festa tipus còctel. Encara que està molt de moda, també compta amb avantatges i desavantatges.

Alguns dels beneficis del còctel és la llibertat que li atorga als convidats per anar d’un lloc a un altre, per triar què vol menjar i què no. Durant l’esdeveniment, les persones podran conversar amb altres sense lligams. A més, pot resultar com una opció més econòmica.

No obstant això, també és important que tinguis algun assessor que t’ajudi a calcular la quantitat de menjar necessària, perquè no sobre massa i que tampoc falti ni es quedin moltes persones sense provar alguna cosa que desitjaven.

Com triar entre casament o còctel?

Com veus, qualsevol de les dues formes és acceptable, i ambdues tenen els seus avantatges i desavantatges, l’important és el que vulguin els nuvis. També és prendre en compte la quantitat de convidats i el lloc escollit per a la celebració. A continuació, compartirem amb tu alguns consells:

  • Sense importar la presentació que triïs per compartir el menú, procura incloure diverses opcions vegetarianes per satisfer diferents gustos.
  • Demana ajuda per calcular la quantitat de menjar: no voldràs que ningú es quedi sense menjar ni que sobre menjar com per a un mes.
  • En qualsevol dels casos, és important degustar primer els plats o entrepans salats per després procedir amb els dolços i el pastís de noces.
  • Si ho desitgen, segons l’estil que hagin triat per a la cerimònia i celebració, podrien triar un menú temàtic.
  • Fes que destaqui la decoració de l’espai … i, per descomptat, el menjar!

En qualsevol dels casos, recordin que l’elecció és seva. Què trien: un relaxat còctel o un banquet tradicional?

PUBLICACIONS RECENTS