en Boda, Casament, espai

Gràcies és una de les paraules més poderoses de l’món. És un terme que porta amb si empatia, amor, valor … i nodreix tant a qui ho diu com qui el rep. Un casament inoblidable no només la fan els nuvis i el capellà o mestre de cerimònia, també la fan els convidats! Gràcies a ells sorgeix la màgia d’un moment que es va estar concretant durant mesos, per això és important valorar la seva presència. Ja saps què comunicar? A continuació et donem algunes idees!
 

Per on començar amb la targeta d’agraïment?
Encara que l’amor es demostri, mai està de més dir-ho amb paraules! I encara que els seus familiars i amics sàpiguen com de grata és per a vostès la seva presència, és un gest molt bonic agrair-los per acompanyar-los en aquest dia tan especial. Si no saps per on començar, pots començar tenint en compte aquests detalls:
 
• Escriviu un missatge curt i precís.
Fes-ho simple: un missatge sincer i directe a l’gra serà ben rebut. Així que no et preocupis! No cal que escriguis una carta extensa per a cada un.
 
• Reflecteixin la seva personalitat.
Hi ha centenars de missatges genèrics, però és molt més bonic quan les paraules sorgeixen des de l’honestedat i des del més genuí. Què tal si col·loquen, per exemple, alguna frase que els identifiqui? Segurament els convidats la llegiran amb les veus de vostès al cap.
 
• Personalitzin la targeta.
Un gest valent seria posar un missatge curt però personalitzat en cada targeta. Cada convidat té una història particular amb els nuvis, i els nuvis tenen diferents motius per agrair a cada un. Sens dubte, portarà una mica de temps … Però serà un gest molt més íntim!
 
• Doneu-li protagonisme a la paraula GRÀCIES
Que es llegeixi bé, que no quedi dubte dels feliços que els fa la seva presència en la seva vida i, especialment, en aquest dia.
 
• Optin per un missatge graciós i menys formal
Això dependrà de la personalitat de cada nuvi. Però, si es tracta d’una cerimònia íntima en la qual estiguin els familiars i els amics més propers, poden col·locar algun missatge graciós que els dibuixi un somriure cada vegada que la vegin.
 
Què poden escriure als convidats del teu casament?
 
Volem servir d’inspiració amb algunes frases perquè construeixin el seu missatge. ¡Sentin lliures d’agregar el que desitgin!

• Sí, acceptem ser els teus amics per a tota la vida!
• Gràcies per ser testimoni aquesta unió.
• Sense tu, aquest bell dia no hagués estat igual.
• Gràcies per crear màgia al costat de nosaltres.
• Celebrar aquest dia especial al teu costat és una benedicció.
 
Una altra idea genial és que agreguin frases d’alguna pel·lícula, poema o fragments de llibres que gaudeixin i que s’adaptin a aquest romàntic moment.

Com agrair en altres formats?
Les targetes són la forma més tradicional d’agrair. No obstant això, a la fi de el dia, l’important és que arribi el missatge. Si volen provar alguna cosa diferent, poden agrair als convidats a través d’un vídeo personalitzat o que es projecti per a tots durant el brindis. Un altre valent detall seria col·locar algunes frases d’agraïments en petites pissarres decorades, perquè els convidats se sentin ben rebuts des que arribin a el lloc. A més de ser una idea diferent, els ajudarà a estalviar diners i altres recursos.

Ja saben per on començar? Esperem que aquestes idees hagin estat d’utilitat!

PUBLICACIONS RECENTS