en Boda, notícies

Tota núvia desitja que el dia del seu casament sigui únic. Encara que tots embogeixen en veure un bonic vestit, hi ha altres detalls importants per aconseguir un look màgic, com els accessoris, el maquillatge i fins el pentinat. Tots aquests seran els complements que faran que el teu look marqui la diferència. Aquí t’expliquem com lluir radiant en aquest dia tan important!

Complements per a un look de núvia impactant

A continuació, vam compartir amb tu algunes tendències de complements que segueixen marcant pauta el 2019 …

Les corones de flors no passen de moda

Portar color a la cabellera és una de les apostes de tota núvia, per això les corones de flors no passen de moda. Són delicades i molt romàntiques i cada vegada són més les peces elaborades a mà. Les preferides són fetes amb pasta de porcellana freda, mentre que els tons preferits són els naturals i secs. També pots usar-les amb pètals de seda per perfeccionar el look.

Les diademes, un complement ideal

Fins i tot els models més sobris i llisos són una excel·lent opció, sobretot per a aquelles núvies que van triar un vestit més recarregat. La veritat és que les diademes segueixen estant de moda i tota núvia ho ha de saber.
No obstant això, hi ha altres dissenys més atrevits a força de pedreria, trenades amb alguns detalls com insectes en to daurat, amb plomes. Es recomana portar aquest tipus d’accessoris amb un vestit menys recarregat.

Clutchs nupcials

El dia del teu casament no pots portar qualsevol bossa. Per això les clutchs han passat a ser un accessori imprescindible de tota núvia. A l’hora de guardar els teus objectes personals no hi ha res millor que aquestes bosses de mà. Es recomana portar-les en blanc o tons empolsats que incloguin cridaners detalls.
El millor de tot és que no es tracta d’un accessori que després hauràs de guardar a clóset. Aquests clutchs els pots portar per millorar la teva look de nit.

Atreveix-te a portar una pamela

Si hi ha una tendència que està causant sensació és la de portar una pamela el dia del teu casament. En l’actualitat això és possible perquè les núvies són més atrevides. Per això és un dels accessoris que has de considerar si el teu casament és en aquest 2019.

Encara que no deixa de ser una proposta arriscada, el teu look es carregarà de molta sofisticació. Així que pots dir-li chao al clàssic vel. Un altre avantatge és que podràs portar-la en una altra ocasió.

Les forquilles mai passen de moda

No és una exageració; és una realitat. Durant anys les forquilles són aquest complement aliat de tota núvia. Si apostes a un look més discret, aquest accessori és l’ideal per al teu look. Es poden portar ja sigui entrellaçades amb el cabell solt o també ajuden a decorar algun monyo.

‘Chaos magic’, un look sorprenent per a les núvies

Recentment, s’ha imposat un nou look nupcial: el ‘chaos magic’. La diferència rau en l’ús d’accessoris plens de molta brillantor, color i altres elements inesperats. La idea és crear un look de somni, però fet realitat.

Sense abandonar l’estil clàssic, una núvia pot concentrar totes les mirades a la recepció gràcies a un look més transgressor. O, fins i tot, invertir l’ordre; o sumar al seu estil peces de fantasia que no poden faltar en un dia tan especial.

En l’actualitat només cal una mica d’imaginació per fer que una núvia llueixi com mai. Això sí, no necessàriament s’ha de deixar de banda els estils clàssics. Per exemple, un vestit en el tradicional to blanc pot combinar-se amb unes arracades molt exuberants o fins i tot uns XXL per aconseguir un look més cridaner.

Aquesta pot ser una opció. No obstant això, pots anar per més. Si estàs preparada per atreure totes les mirades pots aventurar-te a lluir el dia del teu casament un estil pop. La manera d’aconseguir-ho seria, per exemple, portant un vestit de núvia color rosa de tul. La idea és fantasiejar i semblar un dolç cotó de sucre.

Però si no estàs llista per a això, l’important és que has de considerar atrevir. Utilitza aquestes sabates que et s’enamoren, encara que semblin massa cridaners; una joia d’aquestes que capten tota l’atenció; una bossa únic carregat de lluentons i molt brillant. És el teu casament! Podeu fer servir el que vulguis i que et faci sentir bonica.

El maquillatge nupcial aposta al natural

Si hi ha una cosa que una núvia ha de conèixer són les tendències en maquillatge. En l’actualitat, s’apunten als tons marrons, pell setinada, acabats sucosos i ulls fumats. Per això cal conèixer tot el que està de moda.

Natural, però elegant, ¡aquesta és una regla d’or! En tendències de bellesa sempre hi ha espai per l’efecte ‘cara rentada’ i el maquillatge natural. Però aquesta naturalitat no és el resultat de la manca de cura, sinó tot el contrari. La meta és obtenir un acabat elegant i polit.

Mentre els llavis van en to nude, les pells llueixen resplendents, encara que amb aparença nua; el rubor, en canvi, cal portar-ho amb tocs suaus. Es pot aconseguir un look més fort engrossint les celles. La idea és fer servir

PUBLICACIONS RECENTS
regalo-boda-de-tu-mejor-amigatemporada-ideal-para-tu-boda