en Casament, espai

Parlem sobre un dels grans protagonistes dels casaments: el vestit de núvia. Si ets de les noies que han fantasiejat des que eren nenes amb el vestit dels seus somnis, segurament pensaràs que al veure-ho escoltaràs música d’àngels que t’indicaran que és l’elecció correcta. Sentim comunicar-te que no sempre és així, i com sabem que triar l’equip ideal pot ser una tasca difícil, volem ajudar-te a aconseguir que llueixis com una reina al dia de la teva matrimoni. Segueix llegint!

5 senyals que indiquen que és el teu vestit ideal

El vestit és una peça clau per a aquest dia que sempre recordaràs. Algunes dones se senten tan feliços que ploren en trobar; altres, simplement se senten tan fantàstiques quan es ho proven per primera vegada, que no hi ha lloc per als dubtes. No obstant això, hi ha diverses senyals que t’ajudaran a identificar més ràpidament si vas pel camí indicat en el teu selecció. Per exemple, les següents:
 

  1. S’adapta a la temporada de la cerimònia:

Sí, potser esperaves un primer senyal més romàntica, però, hey, això també és important! Abans de triar un vestit curt per a la teva festa a l’hivern o un amb massa tela per a una cerimònia a la platja en ple estiu, pensa si el model és indicat!
 

2. Et sents còmoda fent-lo servir

Molts et diran que per ser bella cal veure estrelles, però això no vol dir que pel suposat alt cost de la bellesa hagis estar incòmoda. No has de posar-te un vestit que et asfixiï, que sigui massa llarg per a tu o que tingui un escot tan pronunciat que et faci mostrar més pell del que desitja. Si quan et mesuris el vestit et sents amb la llibertat de ser tu, vas per bon camí.
 

3. No t’ho vols treure

Si et mires al mirall una i altra vegada i sents que no pots deixar de veure el bonic que et queda, diu molt del que vols! És el teu dia especial i no hi ha res millor que sentir-se gairebé tan enamorada del vestit com del nuvi. Si només esperes a que tots et vegin amb aquesta obra d’art sobre el teu cos, ¡aquest és el vestit!
 

4. El vestit t’afavoreix

T’agrada l’escot, la teva figura es veu bonica, el llarg de la cua és ideal, et encanten els detalls. No només és el vestit que sempre vas somiar, també et encanta perquè realça la teva bellesa sense sentir que estàs disfressada o incòmoda.
 

5. El que vas triar tu

Quan les núvies van a comprar els seus vestits solen anar acompanyades de les seves mares, amigues o altres dones importants en la seva vida. No obstant això, volem recomanar-te dues coses: en primer lloc, assisteix preferiblement amb un sol acompanyant; i, en segon lloc, recorda que l’última paraula la tens tu. Quan prenguis la decisió final, el teu cor ho sentirà. No desestimis l’opinió de qui t’acompanya, però deixa’t guiar també per la teva veu interna, que sempre té la raó.

Més enllà del romanticisme propi que gira al voltant de l’elecció del vestit, hi ha molts altres detalls que et permetran assegurar-te que has triat el vestit de núvia perfecte per a tu. Ja tens el teu?

PUBLICACIONS RECENTS