en Casament, espai

Per què és mala idea que un amic prengui les fotos del teu casament
Quan arriba el dia del casament volem que tot surti perfecte: el vestit, el vestit, les flors, el menjar, el pastís, la decoració del saló o restaurant … tot! Desitgem recordar amb un somriure nostres moments especials, i molts d’aquests records els tindrem gràcies al registre fotogràfic. Si tens pensat proposar-li a un amic que s’encarregui de fer les fotos o no estàs molt convençut de la importància de contractar un servei professional, aquest article és per a tu.

Un amic o un fotògraf? ¡Aquest és el dilema!

Entre tants detalls per organitzar, alguns nuvis obliden la importància de contractar un servei professional de fotografia. Són moltíssimes les parelles que decideixen assignar a algun amic la tasca de documentar el que passi durant la cerimònia i festa de noces.
Encara que vulguis estalviar una mica de diners i el teu amic tingui la millor intenció del món en fer la feina, si no té formació o cap coneixement en fotografia, podries estar cometent un error que lamentaràs tota la vida … i no hi haurà marxa enrere.
A continuació, et contarem algunes de les raons per les quals és mala idea que un amic prengui les fotos de la teva cerimònia i celebració de matrimoni:
El teu amic, igual que la resta dels convidats, voldrà celebrar al costat de vostès aquesta data especial. Si li assignes aquest treball, no tindrà la mateixa oportunitat per festejar. O, en el cas contrari, podria deixar de registrar moments importants si es deixa portar per l’emoció.
Si el teu amic no té coneixement sobre els plans, producció o edició, el resultat serà poc professional.
Així com confies en un odontòleg perquè et extregui un queixal i no li dius a un amic que ho faci perquè saber que pot resultar malament, el mateix passa amb la responsabilitat de fer el registre fotogràfic del teu casament.

Per què és tan important triar un bon fotògraf

Els fotògrafs tenen una capacitat especial per capturar la màgia de cada moment, amb una visió que només ells saben donar gràcies a la seva sensibilitat artística, formació i experiència. Per raons com aquestes és important contractar un professional en la celebració del teu matrimoni:

  • El fotògraf sabrà quines angles utilitzar perquè la núvia, el nuvi i els convidats llueixin bé.
  • Estarà concentrat en la seva tasca i identificarà els moments claus que han de ser fotografiats.
  • Tindrà un millor maneig dels plànols i de la il·luminació.
  • Comptarà amb els equips necessaris per aconseguir un millor producte.
  • Convertirà els moments viscuts en una obra d’art que perdurarà en el temps.
  • Lliurarà el material a temps.

Ara que coneixes la importància de contractar un professional, és important que abans de contactar-revisis els seus treballs previs. Cada fotògraf té una experiència diferent i un estil particular. Assegura’t que tant a tu com a la teva parella els agradi el seu tipus de fotografia, estudia els costos, revisa la trajectòria i triï al més adequat per a vostès.

PUBLICACIONS RECENTS
ponerme-en-forma-antes-de-la-boda